Vechtsport

kinderkarate zelfverdediging

Sportschool Him Yong Gi

Vechtsport Him Yong Gi in Barendrecht

Vechtsport voor jong en oud

Geschikt voor vechtsport?

Vechtsport is een sport waarbij je jezelf leert verdedigen. Bent u geschikt voor vechtsport?

Kunt u tegen uw verlies?

Oosterse gevechtskunsten zijn individueel, u zult zeker in het begin vaak te maken krijgen met betere vechtsporters , hier moet u respect voor kunnen opbrengen naar mekaar en mee om kunnen gaan. Het is een zeer gelaagde sport, beginnelingen moeten zich respectvol opstellen tegenover diegene die boven hun staan in rank.
U moet geduld hebben.

vechtsport barendrecht

Vechtsport Barendrecht voor jong en oud

Als u geduld heeft dan dan leert u de vechtsport op een goede manier.
De sport bestaat namelijk niet alleen uit het leren van gevechtskunsten, maar gaat veel dieper dan dat. U zult op een uitdagende meer uzelf te weten komen, zwakke punten in uw karakter zullen worden ontdekt. Wees hier dus op voorbereid voordat u aan de sport begint, uiteindelijk zullen deze dingen leiden tot een betere omgang met gevoelens en zal uw zelfvertrouwen een boost krijgen.

Kan ik er tijd voor vrijmaken

Oosterse gevechtskunsten leren is een tijdrovende klus, u kunt niet verwachten dat wanneer u 1 keer per week een training volgt u erg ver zal komen in de sport. Ga er dus vanuit dat u minimaal 2 tot 3 keer per week een training zal moeten volgen om de sport eigen te kunnen maken, anders duurt dit simpelweg te lang of lukt het helemaal niet.
Ben je er klaar voor? Laat het ons weten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.